![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Din pacate posed un temperament vulcanic si cred ca nici o soacra pe lumea asta nu ar reusi sa ma tina sub papuc.
Nu am sa inteleg niciodata mamele posesive care incearca sa controleze vieti si destine. M-am impus mereu in fata "soacrei" si nici din sora prietenului meu nu mi-am facut niciodata cea mai buna prietena chiar daca am apreciat-o.Eu am spatiul meu si mi se pare ca daca oferi prea multa atentie familiei celuilat exista riscul sa ti se diminueze spatiul personal. Sunt singura la parinti si sunt constienta ca de multe ori ma comport ca un om egoist. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 10:06 AM |
|