![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Hai sa va povestesc ceva si pe urma sa-mi spuneti voi unde gresesc ....
Intamplarea a facut sa-mi gasesc de lucru la o firma mare. Pe reteaua interna apar multe posturi, job-uri care nu le va gasi nimeni din exterior pe nicaieri. In anunt spune sa nu ezitam sa trimitem anuntul la cunostinte. Ei ! Eu asta am facut, mi-am anuntat cunostintele si cine s-a aratat interesat a trimis CV-ul, ba la unele le-am dus in persoana CV-ul la resurse umane pt ca intamplator suntem in aceeasi cladire. Problema este ca lumea asta s-a cam suparat pe mine, pt ca nu au fost chemati la interviu .... vreo 2 tipe au fost chemate una a trecut testele alta nu si pana la urma n-au fost angajate.... ceilalti nici macar n-au fost chemati. E vina mea? S-a prostit lumea sau m-am prostit eu? Adica iti face cineva o favoare si tu te superi pt ca n-a iesit cum sperai! Se supara pe mine ca le dau sperante ! Eu sunt absolut socata :o .... asa ca hai sa vorbim despre prietenie.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 02:41 PM |
|