IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Abstinenta sexuala
carrie30
post Jul 13 2006, 02:32 PM
Post #1

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 2

Ce implica abstinenta? Si cand "suferim" de abstinenta si de ce?
Daca e de bunavoie si de ce?
Este oare adevarat ca lipsa de (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sex.gif) duce la "innebunirea" creierului, nervozitate, aparitia diferitilor noduli pe te miri unde?
Sau in cazul in care nu avem partener/a , iubit/a, cat putem sta fara sex? Iar in acest caz, se merita cate o aventura pentru o cauza buna?

Cred ca v-am innebunit cu intrebarile (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
fullmoon
post Mar 11 2007, 02:03 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,133

Draga Oyama,
Oamenii se nasc cu 3 instincte primare: 2 pentru prezervarea individului (hrana si auto-aparare) si unul pentru prezervarea speciei (sexul).
Nevoia de sex deci provine dintr-un instinct primar, acela de a perpetua specia. Pentru asta am fost dotati corespunzator cu hormoni, feromoni etc. Hormonal organismul nu se supune perceptelor morale. Oamenii se supun dar in detrimentul necesitatilor organismului. Poate ca nu ne imbolnavim fizic dar sigur apar modificari la nivel de stress, apare nervozitate pentru ca organismul isi cere drepturile.
Daca tu negi aceste aspecte inseamna ca esti ori complet dezinformat din punct de vedere al morfologiei umane ori adept infocat al vreunei religii care iti inhiba dorintele normale. Desigur in cazul tau, specific, daca inca nu ai incheiat procesul de doliu mental dupa pierderea sotiei orice dorinte de acest gen sunt inhibate. Si probabil asa este din moment ce inca pastrezi verigheta pe deget desi nu mai esti casatorit. Ai incercat terapie?

Am citit mai sus cum o fata scria ca ea nu poate sari in patul primului venit pentru ca isi pierde stima de sine, ca femeile valoreaza nu-stiu-ce... simtire, iubire etc. De ce trebuie privit sexul in sine (fara dragoste) ca pe ceva rau, murdar? De ce cedarea in fata unui instinct adica o atitudine logica este ceva gresit? De va considerati folosite daca aveti o aventura pur sexuala, sau il considerati pe celalalt folosit? Oare nu amandoi cei implicati in aventura beneficiaza de placere, relaxare?

Astea sunt Arielul si Persilul bisericii. Sa nege insasi esenta omului si sa umple lumea de frustrati. Mi ales pe femei, ne-au facut sa ne impaunam cu virtutile noastre in detrimentul placerii naturale. Interesant ca pe barbati nu i-au asasinat in halul asta, oare de ce?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
carrie30   Abstinenta sexuala   Jul 13 2006, 02:32 PM
cecylly   of ce subiect ai atins si tu :P uite ca eu de can...   Jul 13 2006, 02:51 PM
ham   <...   Jul 17 2006, 08:09 AM
Dore   Se spune adesea ca femeile trebuie sa simta mai in...   Jul 20 2006, 05:14 PM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 02:12 AM