![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca mi -au venit niste idei de noi "toapice". Recunosc ca am vazut o lista de acest gen pe my style dairy. Citeodata realizez ca imi lipsesc elemente de baza din garderoba, iar unele imi sunt de prisos. Cam care e lista in cazul vostru? Must havuri pt o viata, piese clasice care sunt de fapt o investitie. Niste elemente care cobinate sa faca o femeie sa arate bine imbracata.
Jana's list: some basics, every woman MUST HAVE in her closet: *) one pair of really good fitting jeans *) high black and red pumps *) white oversized chemise *) jeans mini *) black tights *) vintage boots *) a trenchcoat *) shorts *) big leather bag *) big sunglasses *) fur coat (of course fake) *) black shrug *) polka dot blouse *) striped camisole *) skinny jeans *) white tank top *) ankle boots in red and grey |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bubulino (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ale mele sunt toate de dama, am una chiar foarte, foarte inalta la gat, vreo doua exact ca alea barbatesti (adica si la rever cu bastonasele alea plate care se pot scoate, care tin reverul frumos in forma). Sa ne spui neaparat daca ti-ai luat de-aia barbateasca si daca te satisface. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:55 PM |
|