![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,333 ![]() |
buna sunt o fata de 24 ani,proaspat absolventa de facultate si proaspat angajata.problema e ca nu ma integrez deloc in noul colectiv de la munca,si fiecare zi care trece e f grea si stresanta.ce sfaturi imi dati ca sa ma apropii de colegii mei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
In general inceputurile sunt intotdeauna dificile.Mai ales intr-un loc cu multi angajati.Da-le timp sa se obisnuiasca cu tine pentru ca esti noua iar ei deja formeaza o gasca sau chiar bisericute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Incearca sa fi zambitoare si relaxata si in nici un caz sa nu stai retrasa si tacuta pentru ca cei mai multi te vor socoti cu nasul pe sus. Intra in vorba cu ei,poarta-te firesc si daca ei sunt ok te vor accepta repede.Te pup si multa bafta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:05 AM |
|