![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,333 ![]() |
buna sunt o fata de 24 ani,proaspat absolventa de facultate si proaspat angajata.problema e ca nu ma integrez deloc in noul colectiv de la munca,si fiecare zi care trece e f grea si stresanta.ce sfaturi imi dati ca sa ma apropii de colegii mei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
BG: desi e offtopic: de multe ori eu stau mai retrasa si ai dreptate, s-au creat deja idei ca's cu nasul pe sus. dar sincer, decat sa ascult discutii idioate mai bine ma retrag si gandesc la ce am eu pe suflet, sau la ce o sa fac mai incolo, sau la ce fac de mancare, sau la ce am de facut pe maine..
oricum ar fi, nici sa ii pupi in dos. daca nu gasesti niciun punct comun, mai bine stai deoparte. ori am eu in grupa (ca de asta era vorba) fetisoare prea .. naive, ca sa nu le zic altfel (de genul: cum adica tu ai gustat vodka si ai baut 2 beri? Doamne fereste, eu n-am baut niciodata o bere intreaga, Doaaamneeeeee, esti nebuna tra la la. si la asemenea remarci iti vine sa ti iei campii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), ori sunt eu mai retrasa de felul meu si ... eu cu mine .. e mai misto asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:16 AM |
|