![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ce blush uri ati folosit(sa se gaseasca in ro) si nu sunt comedo?As vrea sa-mi cumpar si eu unul sau doua si nu am nici o idee (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Reviwes nu cred ca ai gasit prea multe pentru ca lumea nu prea pune produse profi pe ten sau daca le pune nu stie cum si atunci catalogheaza produsul ca fiind "nasol" (ca sa folosesc un cuvant din jargon). Bia, chestia asta nu prea tine, no ofense, pentru ca si MAC sunt profesionale si gasesti o gramada de reviews pentru ele, incomparabil mai multe decat Make Up For Ever. dar nu ma indoiesc ca au si produse bune de aia te intrebasem ce anume ai folosit si ti-a placut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in fine, ca sa revin on-topic: zilele astea m-am tot dat cu Blushing Blush Powder Blush/Clinique nuanta Aglow. mi se pare cel mai natural blush pe care l-am folosit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 12:42 PM |
|