![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Veteranul cinematografiei romanesti a preferat intotdeauna sa-si tina viata personala departe de ochii presei. Ca un adevarat gentleman, s-a ferit sa dea prea multe amanunte despre amorurile traite de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a recunoscut recent ca are o relatie serioasa cu o domnisoara in varsta de 28 de ani, tanara care figureaza drept producator pe genericul filmului 15.
O adevarata performanta, daca ne gandim ca Sergiu Nicolaescu numara nici mai mult nici mai putin de 75 de primaveri. DOUA MARIAJE ESUATE Comisarul Moldovan parea ca s-a resemnat la gandul ca munca pe platourile de filmare i-a furat sansa de a-si intemeia o familie. De prima sotie a divortat la doar trei luni dupa ce si-au jurat iubire vesnica. Al doilea mariaj, cu o colega de breasla, a durat zece ani. "Pentru mine n-a existat altceva in viata decat filmul. Am reusit in film, n-am reusit in viata personala", declara Nicolaescu in urma cu trei ani. MARELE REGRET Intre timp, lucrurile, s-au schimbat. Pesemne, comisarul a decis ca a venit timpul sa schimbe prioritatile. Diferenta de varsta de 47 de ani dintre proaspetii casatoriti este un adevarat tonic pentru regizor, care a marturisit ca are nevoie de tinerete in jurul lui si ca acesta este motivul care l-ar impiedica sa fie cu o femeie de varsta sa. (copypaste) Multa lume comenteaza cum ca varsta ar fi un criteriu in alegerea partenerilor. ;) Altii sunt de parere ca dragostea nu are varsta. Voi ce credeti? |
|
|
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
dragostea nu are varsta......dar cateodata te mai si uiti..
Daca e fara interes poate dura...dar dc nu...fata s-a facut cu banii si cu faima,ca doar nu o fi proasta sa spuna ca sunt aproape 50 ani diferenta si nici nu gandeste...el moare imediat,si isi gaseste unul tanar...spune asta e viata ''fff crda ''si trece mai departe.. Sunt multe astfel de cazuri si uite fete ce nu au prejudecati, complexe...bravo lor.. E una nu as alege unul mai mare ca mine cu mai mult de 5 ani..e vb ca mai si imbatranesti lg el, si dc el saracu' nu mai poate ce te faci? cauti altul mai tanar.. atunci de ce atatia ani diferenta?... prefer un copil ca mine decat sa-mi fie parinte mai sunt si exceptii...imi cer scuze dc e cineva in acest caz dar asta e doar parearea mea.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:37 PM |
|