![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
cand inima iti plange si sufletul ti-e in genunchi,cum procedezi atunci?
cum treci de toate apasarile si de toate dorurile care te fac sa nu mai poti sa simti nimic? am multe de spus,atat de multe ca nu exista cuvinte.asa cum nu exista cuvinte pentru ceea ce este intre noi. este totul si mult mai mult.este dorinta de a fi fericit,dar este si suferinta din inima mea. este tresarirea sufletului care se simte mangaiat atunci cand iti aude vocea,si lacrima care apare in coltul ochiului atunci cand te zareste.este inima care vrea sa mi iasa din piept si sa ramana langa tine.chiar daca ar trebui sa ramana pe uscat si sa moara acolo.este tot ce este mai frumos.este tot ce am.si totul iti apartine. totul este pentru tine,fiecare lacrima,fiecare suras,fiecare noapte nedormita si fiecare clipa in care te doresc langa mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:12 AM |
|