![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-March 07 Member No.: 1,337 ![]() |
Sunt o fata de 15 ani.. am o mare problema si vreu sa stiu daca gandesc corect... parintii mei sunt stricti si ma lasa afara doar pana la 10- 10 jumate... si eu nu mai am cu cine sa stau.. tpoti colegii mei ies afara... pana la ore mai tarzii.. sambata.. la club.. suc.. sa danseze.. sa bea suc sau mai stiu eu ce... si eu nu am ocazia... de aceea m-am departat de toate prietenele mele... cand vreau sa ies afara nu am cu cine si uneori ma simt foarte singura... plang in casa si ascult muzik la casti la maxim.. incercand sa uit... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) parintii mey nu sunt de acord sa ies in club.. sau oriunde... caci se fumeaza.. ca in orice loc public si .. imi interzic total.. tata e de parere ca daca vreau as ies ies ziua la cofetarie.. dar nici una din prietenele mele nu iese ziua... toti ies eara... si eu nu am ocazia sa stau cu ei.. si .. spunandu0i asta tatalui a zis ca daca vreau sa ies ies cu el.. ma simt foarte post si vreau si eu macar o data la 2 saptamani sa ies sambata cu colegele mai mult.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
madalina, parca citesc din jurnalul meu de la 15 ani... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) iti pot spune din proprie experienta ca tot ce am incercat sa fac mi-a facut mai mult rau. adica: cu cat ma certam mai mult cu ei, cu atat primeam mai putin. dar sa stii ca am supravietuit. am inceput sa ies prin cluburi si sa mai fac cate pun pic din ce-mi doream doar cand am avut un prieten stabil si "de incredere", la 17 ani... in facultate am batut cluburile de mi s-a acrit pur si simplu. acum am 25 si n-ammai fost intr-un club de... ceva timp. stai linistita ca ai timp. cand o sa poti pleca la facultate si o sa le arati ca le meriti incerederea, va fi cum vrei tu. stiu ca e mare rusinea pe care o induri fata de prietenii tai, dar vei mai avea prieteni.... multi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ai grija!
ar mai fi ceva. eu am aflat pe pielea mea ca parintii sunt singurii care ma pot ajuta cu adevarat atunci cand raman singura, cand am o problema grava. si eu m-am inteles greu cu mama in adolescenta, ne-am scos okii mai tot timpul, dar acum (cand nu mai stau cu ea).... imi doresc sa fi fost altfel, sa nu ne fi certat atat pentru un chef sau un suc cu prietenii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 01:12 AM |
|