![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-March 07 Member No.: 1,337 ![]() |
Sunt o fata de 15 ani.. am o mare problema si vreu sa stiu daca gandesc corect... parintii mei sunt stricti si ma lasa afara doar pana la 10- 10 jumate... si eu nu mai am cu cine sa stau.. tpoti colegii mei ies afara... pana la ore mai tarzii.. sambata.. la club.. suc.. sa danseze.. sa bea suc sau mai stiu eu ce... si eu nu am ocazia... de aceea m-am departat de toate prietenele mele... cand vreau sa ies afara nu am cu cine si uneori ma simt foarte singura... plang in casa si ascult muzik la casti la maxim.. incercand sa uit... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) parintii mey nu sunt de acord sa ies in club.. sau oriunde... caci se fumeaza.. ca in orice loc public si .. imi interzic total.. tata e de parere ca daca vreau as ies ies ziua la cofetarie.. dar nici una din prietenele mele nu iese ziua... toti ies eara... si eu nu am ocazia sa stau cu ei.. si .. spunandu0i asta tatalui a zis ca daca vreau sa ies ies cu el.. ma simt foarte post si vreau si eu macar o data la 2 saptamani sa ies sambata cu colegele mai mult.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu la 15 ani intram tot la 10 in casa. Eram clasa a 9-a. Intr-a 10-a mi s-a mai dat o ora, adiva 11. In clasa a 9-a mi-am facut un prieten stabil si chiar si asa preferam sa stau acasa cu el si nu prin cluburi, baruri, etc. In clasa a 10-a am fost prima oara la un concert mare, si anume la Vama Veche la Liberty Parade. Abia in clasa a 12-a ieseam singura in club fara sa ma mai intrebe ai mei la ce ora vin, dra si atunci daca la 7 nu eram acasa aveam scandal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si acum mi se mai scot ochii ca pierd prea mult timp in club, dar le trece. Oricum, sa stii ca prietenii aia "de distractie" si care se departeaza de tine din cauza ca nu iesi noaptea din casa nu-ti sunt prieteni!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:41 PM |
|