![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Aici sunt retetele de mancare pe care le avem pe masa in max. 30 min.
Alt topic cu retete simple, usoare si cel putin la fel de delicioase, dar ale caror preparare dureaza mai mult decat 30 min (de ex. pt. ca mancarea trebuie data la cuptor) este "Simplu, delicios si usor de preparat/durata peste 30 min" Cremvursti in aluat fraged. Avem nevoie de o jumatate de kg. de cremvursti, o foaie de aluat fraged (din comert), un ou si seminte de susan. Se infasoara cremvurstii in foaia de aluat, se portioneaza in functie de dimensiunile dorite, se ung cu ou batut si se presara cu seminte de susan dupa care se coc la foc iute 3 minute si apoi la foc potrivit inca aprox. 15 minute, pana se rumenesc. Arata senzational si sunt foarte gustosi. Pofta buna! :-) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Naut cu jambon de Parma
1 lingura ulei masline 1 ceapa mijlocie taiata fin 1 catel de usturoi tocat 1 ardei rosu. mic, taiat in lamele fine 200gr jambon de Parma taiat in bucati groase 400g naut ( la conserva) 1 lingura de ptrunjel tocat paine crocanta pt a acompania 1. intr-o tigaie mai mare incingeti uleiul , adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul si prajiti 3-4 minute 2. adaugati jambonul si prajiti inca 5 minute sau pana ce jambonul se coloreaza lejer. 3. adaugati nautul si amestecati 2-3 min pana ce totul este cald 4. presarati patrunjelul tocat si serviti (ei spun: in farfurii calde) PS . jambonul de Parma e prosciutto ca eu asa inteleg de pe internet ? oricum merge si cu niste kaizer (bacon) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:15 PM |
|