![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
inchid ochii si esti langa mine.
te chem sa ma saruti si iti atingi buzele usor de buzele mele si topim intr un sarut luna care ne vegheaza. simt cum dragostea ta ma inconjoara si sufletul imi e linistit.te simte aproape si nimic nu il mai doare.nu il mai chinuie dorul de tine si nici dorinta de a te putea strange in brate. din ochii inchisi o lacrima mi se scurge pe obraz.e fierbinte.mai fierbinte decat sufletul meu. -de ce plangi,iubito? -de dor,de dragoste,din cauza faptului ca esti tot ceea ce imi doresc! -nu mai plange.acum suntem aici,suntem amandoi! -acum suntem....dar maine...maine si in fiecare zi cand nu voi fi langa tine? -vei fi...oriunde am fi,oricat de departe,vom fi impreuna!pentru ca sufletele ne sunt ingemanate! -si atunci de ce in fiecare zi in care nu esti langa mine simt cum inima mi se sparge in mii de bucati? -pentru ca doare....este greu...dar vom reusi....hai ia-ma de mana si saruta-ma intind mana....dar iubitul meu vis nu este... te astept cu dor,cu drag,cu nerabdate.... te iubesc visul meu! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:25 AM |
|