![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand BINE V-AM GASIT!Sunt noua pe aici.Sper s ama primiti si pe mine in "familie" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Fetelor,iata ce am gasit pe un site de jucarii erotice: "**** MESAJ EDITAT DE CATRE MODERATOR. PUBLICITATE?" CE PARERE AVETI?O FI PE BUNE??? va pup! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,345 ![]() |
Buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt noua in ceea ce priveste postatul pe forum dar citesc de ceva vreme forumul si il gasesc de mare ajutor. Felicitari!
Acum cateva zile am inceput si eu sa-mi fac CV-ul si deoarece l-am vrut cat mai impecabil am pierdut cateva ore pe net incercand sa descopar cat mai multe indicatii. Astfel am gasit un site care m-a ajutat foarte mult si m-am gandit sa-l postez aici in speranta ca o sa fie de ajutor si altor persoane. Site-ul este: Editat . Noroc la "vanatoare" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pupic pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by angeldust: Mar 14 2007, 08:41 PM
Reason for edit: Fara linkuri spre site-uri romanesti va rog. Fiind si prima ta postare am putea crede ca e reclama. Mersi de intelegere.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:19 PM |
|