![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Am gasit in cora lujerului cateva produse Freeman. din cate imi amintesc, am citit numai lucruri bune despre firma asta din SUA.
aveti idee si alte locuri in care pot "vizualiza" mai multe produse? ati incercat ceva? v-a placut in mod deosebit? sunteti indragostite de acel produs? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) share, share.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu am masca cu grapefruit dar mi se pare cam agresiva, are si in compozitie SD-alcohol, al doilea ingredient cred, care este iritant si agresiv, deci va dati seama..eu am renuntat sa o mai folosesc..
dar as vrea si eu lotiunea de corp cu cocos sau cea cu ciocolata..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a incercat cineva? vreau impresii..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:07 PM |
|