![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand BINE V-AM GASIT!Sunt noua pe aici.Sper s ama primiti si pe mine in "familie" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Fetelor,iata ce am gasit pe un site de jucarii erotice: "**** MESAJ EDITAT DE CATRE MODERATOR. PUBLICITATE?" CE PARERE AVETI?O FI PE BUNE??? va pup! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,345 ![]() |
Sper ca nu deranjez pe nimeni dar as fi curioasa de ce a fost EDITAT linkul postat de mine? Intentia mea a fost doar de a ajuta si nu vad cum linkul ar putea fi considerat publicitate????? Am vazut si alte linkuri postate pe site si acelea nu au fost editate.
Ma gandesc ca daca oricum ati editat linkul puteti foarte bine sa stergeti si topicul din moment ce nu mai poate fi de niciun ajutor. Pentru cei care totusi doresc sa stie despre ce model de CV vorbesc puteti sa scrieti pe google Editat sau Editat si ar trebui sa gasiti fara probleme. Si totusi inca sunt curioasa ce fel de publicitate as face cu acel link (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Please enlighten me....ori sunt eu prea proasta sa vad legatura ori cel care a editat linkul e mult prea banuitor/banuitoare! This post has been edited by angeldust: Mar 15 2007, 11:57 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:22 AM |
|