![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca s-a inceput sa se vorbeasca de ulcer cauzat de stres pe alt topic:
pai n-ai primit anul trecut cei doi medici australieni pemiul Nobel pentru medicina pentru ca au descoperit o bacterie - Helicobacter pylori - care cauzeaza de fapt ulcerul la stomac si gastrita? Pana atunci se dadea vina pe stres sau "mod de viata nesanatos". Bacteria asta provoca ulcerul in 90% din cazuri, iar la gastrita sunt 80%. Bacteria se descopera prin analiza scaunului sau a anticorpilor, iar tratamentul impotriva ei dureaza 7 zile. Stiu si eu de asta ca au vuit mediile despre aceasta descoperire :fluierat: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu am probleme cu stomacul de cand eram in generala ,aveam vreo 13 ani.am gastrita,am fost la doctor,dar degeaba nici in ziua de azi nu mi-a trecut si am dureri ingrozitoare.mai ales in ultima saptamana ca am racit ingrozitor de tare si am luat si o gramada de antibiotice si nu am mancat mai nik toata ziua,dak mancam un pic de compot k altceva nu puteam,nici raceala nu mi-a trecut de tot,dar stomacul ma "omoara" de durere.si mi-au mai iesit si niste pete maronii pe fata iar in jurul ochiilor nici nu stiu exact ce culoare e maro cu galben,mov.si nu sunt cearcane.si am o fata in mine park sunt o moarta care merge.adevarul e k nici nu mananc,dar chiar k nu pot. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 15-March 07 Member No.: 1,349 ![]() |
eu am probleme cu stomacul de cand eram in generala ,aveam vreo 13 ani.am gastrita,am fost la doctor,dar degeaba nici in ziua de azi nu mi-a trecut si am dureri ingrozitoare.mai ales in ultima saptamana ca am racit ingrozitor de tare si am luat si o gramada de antibiotice si nu am mancat mai nik toata ziua,dak mancam un pic de compot k altceva nu puteam,nici raceala nu mi-a trecut de tot,dar stomacul ma "omoara" de durere.si mi-au mai iesit si niste pete maronii pe fata iar in jurul ochiilor nici nu stiu exact ce culoare e maro cu galben,mov.si nu sunt cearcane.si am o fata in mine park sunt o moarta care merge.adevarul e k nici nu mananc,dar chiar k nu pot. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu dispera,mai sufera si altii ca tine .Eu ma chinui de multi ani cu aceeasi problema ;am facut acum o saptamana o endoscopie cu sedare la Sanador,la dr.constantinescu gabriel;daca ati auzit de el sa-mi spuneti si mie;eu cred ca e nebun;mi-a gasit helicobacter si nu vrea sa-mi dea nici un tratament,zice ca o sa am infectia si-n 2010 ,chiar daca imi da ceva.Mi-am facut o alta programare la alt medic pe 30.03.2007;o sa va dau vesti dupa;sper sa nu-mi ia din nou sange ca nu prea mai am dupa cate analize am facut -in zadar... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:20 AM |
|