![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ce parere aveti de unghiile false aplicate profesionist?! Am vazut de curand la o cunostinta care le are de un an si e foarte incantata, mi-a spart toate paradigmele cum ca ar cade sau s-ar rupe....ce mai, mi-am facut si eu programare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea e ca sunt f faine, si chiar daca mi-am distrus unghiile mele, tot o sa mai imi pun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
O singura nelamurire am..le are de un an??? adica nu le-a mai schimbat de un an? De asa ceva nu am mai auzit, pe mine ma tzin cam o luna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Parca mai era un topic aseamantor....hmmm...sa il mut acolo? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Parerea mea e ca sunt f faine, si chiar daca mi-am distrus unghiile mele, tot o sa mai imi pun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O singura nelamurire am..le are de un an??? adica nu le-a mai schimbat de un an? De asa ceva nu am mai auzit, pe mine ma tzin cam o luna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Parca mai era un topic aseamantor....hmmm...sa il mut acolo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) la topicul manichiura....e pe alta tenta....am zis sa nu poluez treaba acolo! Mey, si eu am ramas putin cu ochii cascati....faza e urmatoarea: manichiurista iti pune o capsula nu stiu sigur (e posibil sa stalcesc denumirile, maine vin sigur cu informatii clare ca ma duc sa mi le pun!) din ce material, capsula este plasata la marginea unghiei, iar restul este umplut cu alta solutie....apoi, dupa vreo 4 ore de slefuit apare o unghie de te juri ca-i naturala!!! Tipa asta avea unghiile de un an puse, si nu se dusese sa le intretina de 3 saptamani, asta inseamna ca se facuse un gol cam de 3 mm (acolo unde creste unghia)! Ea trebuia sa se duc sa il umple si sa sfefuieasca iar suprafata!!! E prea tare...si are varianta french! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o sa postez o poza maine seara! Acum am sa fac o poza "before"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:40 AM |
|