![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
salut fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de cand ma stiu, am fost putin (mai mult) complexata din cauza inaltimii. dintotdeauna mi-am dorit sa fiu inalta, iar cand eram mica eram chiar foarte mica de inaltime, a devenit chiar un complex. nici nu prea am practicat sporturi gen baschet, pt ca mi se parea ca nu am inaltimea potrivita pt asta. acum am 1.63 si mi-as dori mult sa mai cresc cativa cm, dar nu stiu daca se mai poate la varsta asta (am aproape 20 ani). am vazut pe net tot felul de exercitii de stretching sau yoga, care, sustin ei, stimuleaza cresterea in inaltime.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca mai e cineva interesata, dau si site-urile..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ei spun ca ar fi posibil sa mai cresti la orice varsta daca practici cu regularitate exercitiile astea..e fictiune sau chiar e adevarat? voi ce credeti?
|
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweety, si eu am fost complexata (numar cu mandrie 1.57)
in liceu, multi radeau de mine. am acceptat destul de greu ca sunt o mana de om ... dar pana la urma am acceptat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi-as fi dorit sa fiu mai inalta (si mai slaba, si cu sanii mai mici, si cu parul drept, si sa nu fie nevoie sa merg la epilat saptamanal..... ) dar... asta e. compensez prin atitudine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (un coleg chiar radea de mine mai de mult - s-a uitat la mine luuuuuuuuuung si s-a mirat "ma, da ce mica esti, nu ai zice dupa ce gura mare ai" ). acum consider inaltimea mica ca un avantaj, partenerii de negociere nu se asteapta sa fiu bataioasa si rea dupa aparenta de fragilitate pe care o dau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca.... eu m-am lasat de sf-uri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:01 PM |
|