![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
Meli ...imi aduc aminte de fostul meu ...in liceu spunea "Mie nu imi plac femeile care se machiaza pt ca nu sunt naturale!".
E acelasi lucru zic eu...o operatie care iti da incredere in tine...eu nu vad nimic rau in asta.De ce sa fiu complexata de niste urechi clapauge saude un nas incovoiat cand pot f bine sa scap de asta ceva? Cunosc mult epersoane care si-au facut operatii la nas,o tipa care si-a operat sanii si nu sunt nenaturale sunt chiar faine refacute ...:)Acum depinde cum te simti tu si cu tine.Dar orice te impaca pe tine e bun...nah asta e parerea mea. ariana,eu nu sunt contra operatiilor estetice.Nu am nimik impotriva lor,si nici a celor care isi fac.Si eu as face una ,dar mi-e friica de taieturi si de durerea de dupa operatie ( in perioada de refacere). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:13 PM |
|