![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le iau DVD-uri anul asta.
Acum am ajuns la urmatoarea concluzie: prajitura Sarah Bernardht (dar cu bezele cumparate, se gasesc la magazinul de delicatese unele foarte bune) si tort domnesc, din asta pot manca si eu fara mustrari de constiinta. Friptana a la Zibba cu cartofi cu rozmarin si usturoi, broccoli presarat cu foite de migdale usor rumenite si salata verde. Feta de oaie, salam italienesc, sunca Serrano sau Parma cu pepene galben, rosii cocktail cu busuioc, mozarella cu rosii, eventual inca alte branzeturi si salamuri/sunci. Oua rosii, ridichi, ceapa verde, ardei, castraveti. Intre antreurile reci si felul principal arancini. Voi avea ceva treaba, dar nu chiar foarte multa, de-aia cred ca raman la planul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:25 PM |
|