IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> De ce imi vine sa ma-mpusc... azi, Topic de descarcat nervii si de dat cu bita-n luna
Diana.
post Mar 19 2007, 10:46 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buun...pentru ca ziua nu are decit 24 de ore si pentru ca indiferent cit ma zbat, tot nu se lungeste, mama ei, imi vine sa ma-mpusc.
Imi vine sa ma-mpusc ca doua ore nu am putut lucra azi din cauza clicknet, care s-a gasit sa o ia razna taman cind aveam eu de treaba cit China.
Imi vine sa ma-mpusc ca s-au inmultit analfabetii...
...continuati voi, eu sint prea ofticata... :frustraremare:
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
fortelady
post Mar 19 2007, 10:49 PM
Post #2

Musafir

QUOTE(Diana @ Mar 19 2007, 10:46 PM) *
Buun...pentru ca ziua nu are decit 24 de ore si pentru ca indiferent cit ma zbat, tot nu se lungeste, mama ei, imi vine sa ma-mpusc.

da, aici sufar si eu. si pt ca mi-am cam atins limitele fizice corpul meu tot trimite semnale pe care incerc sa le ignor, pana o sa cad naiba pe strada si o sa ajung la urgente). si pentru ca vin multe odata, si e greu al naiba sa le fac fata la toate. si cand le termin, sunt prea obosita sa ma mai bucur. pentru ca de la oboseala lovesc de multe ori in cei care imi sunt dragi sau nu mai am energie sa ma gandesc si la problemele lor
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   De ce imi vine sa ma-mpusc... azi   Mar 19 2007, 10:46 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:19 AM