![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Orgasmul vine din cap - indiferent ce am crede, asta este adevarul. Oamenii cu empatie foarte buna si cu o imaginatie sanatoasa (plus fantezii pe masura) pot experimenta cu succes ultima gaselnita in materie de tavaleala ::).
Psihosexul. Arta de a induce cuiva un orgasm fara sa ii atingi corpul. Se pare ca tehnica este veche de cand lumea, dar textele in domeniu sunt foarte rare. Ingrediente: - doua (pentru inceput :P) minti deshise; - pasiune inexplicabila pentru firea celuilalt (atractia fizica poate lipsi cu desavarsire); - usurinta in exprimare; - ceva cunostinte de aromoterapie; - garantia de confidentialitate. Am experimentat tehnica o singura data, dar a fost suficient cat sa ma conving ca functioneaza. Recunosc ca a fost inedit si ca este o schimbare binevenita in peisajul erotic contemporan - destul de insipid, trebuie sa recunoastem. Este fascinant. Si nu cred ca poate trece drept "infidelitate" ;D. Am gasit prin diferite publicatii mondene sintagma "sexul nu este doar penetrare", poate ca se refereau la psihosex, mai stii? ::) Mi-a parut o sansa unica de a-ti satisface o fantezie, aceea de a produce o imensa satisfactie sexuala unei fiinte cu care nu te poti tavali. Indiferent din ce motive... V-ar tenta o astfel de experienta? |
|
|
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE de ce nu :fluierat: permutari si combinari, si uite aici poate ca depinde mai mult de cantitate. Cu cat vezi mai mult cu atat de psihoecsiciti mai repede, nu ??? Problema va fi ........... cred eu cu momentul orgasmului...... voi avea de la fiecare sau va fi asa in rate si contingente !!!! :hohote: ;D :morideris: :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 11:03 PM |
|