![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 45 Joined: 20-March 07 Member No.: 1,370 ![]() |
Ma casatoresc pe 7iulie 2007 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) am avut cununia civila(noi locuim in olanda)dar nunta o vreau in romania!Si sunt atat de multe traditii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca nici nu le stiu si ma apuca groaza cand ma gandesc ca fiecare la nunta incepe sa zica nu asa fa asa si eu nu stiu.imi poate da si mie cineva cateva ideei? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) poate cineva care a avut nunta de curand sau mai de mult si isi aminteste traditiile si in ce moment.de ex.eu nu stiu nik ce se intampla de acasa la nasi,biserica si restaurant.Perioada asta ma omoara.Nici nu mai pot dormi noaptea de ganduri.uffff VA ROG AJUTATI-ma (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
buna,katy!eu nu stiu din ce zona esti tu...dara daca e sa faci toate traditiile,tine nunta o saptamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...eu am avut nunta acum o juma de an...sunt olteanca si m-am maritat cu un muntean...traditii diferite..nunta a fost la restaurant,dar pana acolo trebuia sa fac toate aceste obiceiuri...si cum fiecare era cu ideea lui si mie mi se facuse capul val -vartej...m-am hotarat sa iau eu fraiele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...deci am am cerut repede sa imi "rupa turta"...ca in oltenia...dar nu pe scara ,ci in hora,ca nasa mea e foarte mica si eu foarte mare pe langa ea,nici nu putea sa ridice turta aia...am pus stergare taranesti de la bunica tot in hora,am pus florile repede si mirelui si nasilor si socrilor tot acolo,ca se facea altfel in muntenia...si ar mai fi fost...dar eu atat am facut...eu tin foarte mult la traditii,dar nu ai timp efectiv...voalul mi l-a pus coafeza,nimeni nu si-a mai adus aminte ca trebuie pus de nasa...cu totul,a iesit foarte frumos...stai linistita,ai sa vezi cum trece...si iese bine...important ei sa ai nuntasi veseli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:17 AM |
|