![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
desi eu ar trebui sa invat pe rupte in mom asta mai stau un pic cu voi ::)
m-am lasat desi nu fumam f mult si nu intram in "sevraj" daca ramaneam fara tigari... fumam cand ma pocnea o depresie din aia de toata frumusetea dar am invatat sa trec peste (greeeeuuuu) ....oficial m-am lasat din vara dar trebuie sa recunosc ca din cand in cand mai "trag" cate una :fluierat: dar foarte rar se intampla dar o ch "interesanta" e ca daca fumeaza cineva langa mine nici prin gand nu-mi trece ca as vrea sa fumez si eu...bine....asta cand nu mi se pune mie pata :-X cornelia sunt sigura ca daca vrei cu adevarat vei reusi (desi banuiesc ca ai la activ mai multi ani de fumat decat mine) p.s. daca nu merge....treci pe bautura :hainoroc: :fluierat: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:57 PM |
|