![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand BINE V-AM GASIT!Sunt noua pe aici.Sper s ama primiti si pe mine in "familie" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Fetelor,iata ce am gasit pe un site de jucarii erotice: "**** MESAJ EDITAT DE CATRE MODERATOR. PUBLICITATE?" CE PARERE AVETI?O FI PE BUNE??? va pup! |
|
|
![]() |
madalina lungu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor! Pana acum 1 an foloseam Cacharel - Amor,amor,insa m-am cam saturat de mirosul de cirese vs. capsuni si acum am trecut pe Di(h)or - Lily (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) I love it! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si..nu vreau sa fiu bagacioasa,dar ma ocup cu distribuirea de parfumuri care sunt la preturi mult mai mici fata de cele din magazine,originale si aduse prin comenzi din State.Mmm...ca exemplu Gucci - Rush,100ml - 140ron, Guerlain - Samsara,100ml - 130ron, Kenzo - Jungle,100ml - 310ron, Lolita Lempicka - Lolita Lempicka,100ml - 140ron. Daca doreste cineva intreaga lista de parfumuri sau un produs anume, imi solicita lista pe adresa editat. Va pup si sa fiti senine ca o zi de primvara! This post has been edited by kalua: Mar 20 2007, 09:16 PM
Reason for edit: Racolarea de clienti este interzisa pe acest forum
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:38 AM |
|