![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut acest procedeu acum 3 ani la un cabinet stomatologic dar rezultatul nu a fost cel asteptat. As dori sa-l repet dar as dori si alte pareri. merci
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
pai am specificat mai sus ca orice apa de gura de la marii producatori e ok... Oral-B, Colgate, Sensodyne ... etc.
Se spune ca pastele de dinti ar trebui folosite prin rotatie a.i. sa nu utilizam la nesfarsit acelasi produs antimicrobian. Acum sincer sa fiu nu am facut studii si nici nu mi-am schimbat Colgate-ul de 25 de ani dar o spun ca fapt divers, sa mai aveti putin de lucru in magazine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
hm....sper ca nu m-am trezit tarziu cu intrebarile!
Ideea e urmatoarea, am facut o tentativa de albire profesionala, numai ca medicul (cel mai bun din gl) ducea lipsa de profesionalism in domeniu si a iesit o varza si sensibila pe deasupra! Apoi am cumparat un kitt pt acasa....dar lenea a invins si m-am lasat si de asta! Pe moment m-am scos cu cateva pete albe pe dinti! Tot ce vreau acum e sa-mi recomandati si mie o pasta buna de dinti, ca pana acum nimic nu m-a multumit (colgate, blendamed...etc) Periuta electrica am, dar nu-mi place, pana nu frec eu, nu simt c-am facut nimic, in schimb ma tenteaza de mama focului dusul bucal!!!!!!!!! Prin alte cuvinte vindeti-mi si mie ideea si unei periute bune (360 grade colgate...etc, le-am avut!) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) practic la cate vreau si am spus, si mie imi vine sa-mi trag una....nemultumita mai sunt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar poate ati gasit voi ceva bun...... are cineva dus bucal?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:50 PM |
|