![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Motanul meu se apuca si se lasa dupa cum ii trece prin cap. De exemplu, in februarie 2004 s-a apucat de fumat, iar in octombrie s-a lasat. Brusc, fara sa spuna la nimeni. Nu are dorinta absolut deloc de a fuma, si cand se apuca, se apuca de plictiseala, mai mult. Atunci fumeaza ca turbatul, iar apoi...deloc. El imi spune mereu ca nu am ce face cu mainile, de aceea fumez. Pe undeva are dreptate; cand sunt ocupata (la bucatarie, la munca, tricotez) nu-mi trebuie tigara. Daca stau la taifas...e jale mare cat fumez.
Mai erau niste picaturi, dar nu mai stiu cum se numesc. Un fost coleg de birou s-a lasat cu alea, inca de acum 2 ani. A fost fumator peste 30 de ani si acum nu mai fumeaza deloc. Dar il pot intreba, sa va spun cum se numesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:07 PM |
|