IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Despre copii si ingeri...
Ariana
post Dec 7 2005, 10:57 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Deschid acest subiect acum in preajma Sfintelor Sarbatori amintindu-mi cu mult drag de ingerul care mi-a insotit copilaria,inger care datorita parintilor mei mi-a ramas si acum in suflet.

Temerile copilariei...teama de intuneric,teama de a ramane singur...am constatat la puii mei de la gradinita toata aceasta colectie de temeri (fac precizarea ca de 8 ani sunt educatoare  :)).
Si le-am spus povestea ingerului pazitor al fiecaruia dintre noi.Le-am explicat faptul ca in orice moment ingerul este acolo si intervine in cele mai grele momente.
Am constatat cu bucurie ca a functionat saptamana trecuta cand unul din copilasii mei a venit si mi-a spus "Ari aseara mi-a fost frica dar m-am gandit la ce ne-ai povestit tu despre ingeri si nu mi-a mai fost frica dupa aceea".

Oferiti copiilor credinta in ingeri.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
elle_ni
post Dec 16 2005, 02:31 PM
Post #2

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Ca tot se vorbeste despre copii si ingeri, pot spune si acum, dupa 9 luni de la nastere, ca imi vad copilul ca pe un adevarat ingeras....mi se pare un adevarat miracol cum s-a format la mine in burtica, cum 9 luni de zile l-am purtat si l-am hranit fara a-l cunoaste , fara a-l vedea, iar acum, cand ii vad fiecare progres, fiecare zambet, ma uit la el si spun: da, acesta este ingerasul meu!

+Quote Post
Katy
post Mar 21 2007, 12:39 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,370

QUOTE(ellle_ni @ Dec 16 2005, 01:31 PM) *
Ca tot se vorbeste despre copii si ingeri, pot spune si acum, dupa 9 luni de la nastere, ca imi vad copilul ca pe un adevarat ingeras....mi se pare un adevarat miracol cum s-a format la mine in burtica, cum 9 luni de zile l-am purtat si l-am hranit fara a-l cunoaste , fara a-l vedea, iar acum, cand ii vad fiecare progres, fiecare zambet, ma uit la el si spun: da, acesta este ingerasul meu!

ASa este!Si eu tot acum noua luni imi aduc aminte simteam ceva miscandu-se in burtica si iol tot impingeam cand conduceam si viram dreapta sau stanga.Pe 8 iunie ne-am sculat frumusel la 6 dimineata si ne-am dus la spital ca ingerasul meu Raffael nu vroia sa iasa si atunci a trebuit sa il impingem noi afara cu infuzie de hormoni!la 3ore a iesit un ingeras rozaliu si grasun 4.250gr.Am inceput sa plang si sa rad in acelasi timp O MINUNE sa intamplat!Sunt foarte fericita si ma bucur,acum avem probleme cu dintisorii!Sa va traiasca ingerasii sa va bucure! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Imi pare rau de ce vi sa intamplat!Eu cred ca asi innebuni!Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva,imi este frica,atat de frica incat incep sa plang si vreau decat sa ii strang in brate si asa sa stsau sa ii protejez ca nimic sa nu ii atinga decat dragostea mea infinita!Succes si fruntea sus ca Dumnezeu are grija de toti si de toate,El iubeste copii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
Ariana   Despre copii si ingeri...   Dec 7 2005, 10:57 PM
Diana   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 12:26 AM
carrie30   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 09:31 AM
h_2004   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 04:26 PM
big.smile   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 05:23 PM
meli   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 07:07 PM
Ariana   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 08:41 PM
h_2004   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 8 2005, 09:56 PM
Bianka7   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 9 2005, 11:38 AM
ellle_ni   Re: Despre copii si ingeri...   Dec 16 2005, 02:31 PM
Katy  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 05:43 PM