![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 45 Joined: 20-March 07 Member No.: 1,370 ![]() |
Eu cu soacra nu ne impacam nici bine nici rau,este ceva la mijloc.Ea este acasa la ea si eu la mine dar cand ne intalnim prea mult ies scantei.De ex.noi am petrecut craciunul la niste prieteni si ei au venit de revelion la noi,la care am invitat-o si pe ea sa nu stea singura(socrul meu nu mai este de 12 ani).Dupa cateva saptamani ne spune cu un ton de critica ca noi nu am procedat bine ca de ce nu am facut craciunul impreuna ca ea stie ca se face in familie si ca pe noi nu ne intereseaza bla bla bla,eu nu am mai rezistat si i-am spus ca noi suntem tineri si imi planific viata cum vreau si nu are nici un drept sa ne critice ca nu rezolva nimic decat indiferenta noastra!Nu am mai vorbit ceva timp si pe urma tot suna sa vorbeasca cu baietelul meu.Acum nu stiu ce a inteles dar prea multe nu.Ii place sa i se faca pe plac sa aiba atentia noastra si se rasteste la sotul meu(dar si el io reteaza dar nu mereu).Nu mai zic ca a alunecat cand a iesit din cada si ne-a sunat la orab 12 noaptea de ne-a speriat ingrozitor si ea radea ca a cazut.Dar pe urma cred ca o luna ne-a innebunit ca are cotul vanat si eu nu vedeam nik!(ea dadea vina pe lumina ca nu vad)De sfaturi despre copiii nu mai zic.Eu ii educ cum vreau nu cum vrea ea,si stie asta dar nu stiu de ce continua sa imi dea sfaturi fara folos.aAA m-am enervat rau de tot (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Acum sa va povestesc inca ceva,baiatul meu Alex cam ridica mana la copii si asta nu ptr.ca a vazut la noi Doamne fereste ci tot de la copii cred.but ok,eream la ea si a inceput ca ea crede ca Alex loveste ptr.ca este lovit sau poate ca ai mei parinti l-au batut cand am fost acolo in concediu(dar ea nici nu ii cunostea pe ai mei pe atunci).Fetelor pana aici ia fost (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) I-am spus ca de aici incolo eu nu vreau sa mai aud nici o parere de a ei ca ptr.mine este egal cu zero si bineinteles multe altele terminandu-se cu o plecare brusca.Asa ca asta este soacra mea,in rest ne intelegem bine ca nu comunicam prea mult iar daca mancam la ea sau ea la noi(mai rar)in 20 min am plecat.si asta este tot.Fara prea multa amicitie mere perfect.Sunt nervoasa iar mi-am amintit !!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:57 PM |
|