![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Ciuperci umplute vegetariene 1
500 g champignoane mai mari 1 ceapa 100 g camembert 50 g branza-crema (tip Philadelphia, Almette) 1 lingura unt 1-2 linguri smantana groasa patrunjel verde sare, piper suc de lamaie ulei (de masline) Ciupercile se curata si li se taie piciorul. Se sareaza si se stropesc cu ulei. Pt. umplutura se maruntesc picioarele de ciuperci si celelalte ingrediente, se amesteca bine. Se umple ciupercile si se pun pe o tava. Se dau la cuptorul preincalzit (200-220°C) ca. 20 min. Pot fi servite ca aperitiv cald in cadrul unui meniu. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Ciuperci (foarte bune si cele din conserva, clatite bine in prealabil), piept de pui taiat cubulete (sau carne de pui, nu neaparat piept), maioneza, castravete murat taiat cubulete foarte mici (sau gogosari murati) ,usturoi pisat si marar verde. Iese o salata... de-ti bati copiii cu sapca!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:48 AM |
|