![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna Cata! Le-am luat de la Plafar, sunt facute de Paltavorel si se numesc AS. Costa 150.000 lei vechi sticluta cu 60 pastile. Sotul unei colege s-a lasat cu ele dupa 7 zile. Acum nu stiu....
Aaaa si despre starea de nervi: si mie tot de asta imi era frica, da' rau! Ca sunt asa de nervoasa, in mod normal, dar fara tigari....fac urat de tot! Ei bine, am cumparat StresVit si iau cate una in fiecare dimineata. Asa o stare de nesimtire imi induce ..... :-X Sotul meu s-a lasat si el de ieri. Dar ca si al tau, Pufu, a zis ca nu mai fumeaza, si gata! Pur si simplu nu a mai fumat! Eu nu pot, fetelor, pur si simplu nu pot. Trebuie sa ma mint cu ceva. Fumez de cca 20 ani, deci ar fi cazul sa ma las, mai ales ca am ajuns aproape la un pachet pe zi, soul meu sare de 2, deci in total peste suta de mii pe zi pe otrava! Deci cca 3 mil pe luna! Wow! Mi-e rau! :o Trebuia sa fac calculul asta mai demult! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:20 AM |
|