IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Grup de sustinere pentru intreprinderile mici, Probleme si rezolvari
geoo
post Mar 21 2007, 09:14 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Iata problema mea:
de doi ani jumate detin doua modeste magazinase (buticuri) cu haine pt domnisoare si doamne! De doi ani jumate ma lupt cu birocratii care se schimba si se anuleaza reciproc! Tocmai termin jurnalismul, deci tot ce tine de marketing, contabilitate etc. le-am invatat din drum!
O intrebare am: mai lucreaza cineva in acelasi domeniu? Imi poate raspunde si mie cineva avizat (sau chiar nu) daca mai suntem obigati sa folosim monetare?!?!
Dilema vietii mele!
Nu stiu cum va descurcati voi, restul; dar eu am nevoie de un de grup de sustinere! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
sylvia_31
post Mar 22 2007, 10:59 AM
Post #2

Incurabil

Member No.: 868

stiu ca s-a schimbat legislatia in decembrie si nu mai e obligatorie completarea monetarelor, e suficient raportul casei de marcat fiscale.
dar daca mai ai pe stoc, poti sa le scrii pana la epuizare

+Quote Post
geoo
post Mar 22 2007, 01:31 PM
Post #3

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sylvia_31 @ Mar 22 2007, 12:59 PM) *
stiu ca s-a schimbat legislatia in decembrie si nu mai e obligatorie completarea monetarelor, e suficient raportul casei de marcat fiscale.
dar daca mai ai pe stoc, poti sa le scrii pana la epuizare

atunci inteleg ca garda fianciara nu are voie sa taxeze lipsa lor.... pacat ca in luna ianuarie un amic a luat amenda din exact aceasta cauza! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate nu erau prea informati (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
geoo   Grup de sustinere pentru intreprinderile mici   Mar 21 2007, 09:14 PM
sylvia_31   stiu ca s-a schimbat legislatia in decembrie si nu...   Mar 22 2007, 10:59 AM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 11:48 AM