![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut acest procedeu acum 3 ani la un cabinet stomatologic dar rezultatul nu a fost cel asteptat. As dori sa-l repet dar as dori si alte pareri. merci
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
Bubulina: 3. important e ca dintii sa fie curati dupa ce ii speli, la fel si spatiile interdentare. aia cu timpul nu e standard, depinde cu ce frecventa se
misca periuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu dau ff repede din mana si atunci timpul scade considerabil. Daca abia te misti - petreci mai mult timp dand din manuta. 2. culoarea dintilor variaza de la individ la individ si chiar de la dinte la dinte la aceeasi persoana. nu are nici o legatura sanatatea cu nuanta dintelui. 1. spala-te cu ce iti place, important e sa aiba fluor. Geoo: e cam greu sa faci ceea ce ti-ai propus... pt spatiile interdentare exista floss sau dus bucal. banuiesc ca la asta te-ai referit, nu-mi dau seama ce intelegi prin "interiorul maselelor". Katy: daca asa ti-au spus chirurgii poate ca au dreptate. poate ar fi o solutie sa scoti o pereche de premolari si sa faci loc caninilor. oricum fara extractie si aparat ortodontic nu prea vad solutie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:01 PM |
|