![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand BINE V-AM GASIT!Sunt noua pe aici.Sper s ama primiti si pe mine in "familie" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Fetelor,iata ce am gasit pe un site de jucarii erotice: "**** MESAJ EDITAT DE CATRE MODERATOR. PUBLICITATE?" CE PARERE AVETI?O FI PE BUNE??? va pup! |
|
|
![]() |
cryss_mireasa |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Eu te as sfatui sa apelezi la un make-up artist profesionist. Recomand Dana Argesan. Este cea mai tare de la noi si nu ca ma machiat pe mine(perfect) dar este si o persoana calda si atenta la nevoile si pretentiile tale. L-am incercat si pe abagiu.....si este un mitocan si misogin fara masura!!! Crede ma!!!
Fetele, saru-mana pt ajuto (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) r .De pe site-ul asta am folosit cu succes sectiunea "search" si nu am gasit ce imi doresc.Speram sa ma "vada" si Walpu, ca i-am citit sfaturile, dar din pacate nu se potrivesc nuantei okilor mei, una la mana, a doua la mana nu tolerez culorile albastru, mov si roz la oki.Arat vulgara si artificiala.Mi-as dori un makiaj usor indraznet, elegant si care sa se armonizeze cu trasaturile mele.Am citit kiar si sfaturile lui Walpu pt o miresica, dar...nu se "pupa" cu mine (ideile)!Si nici eu nu sunt prea inspirata la capitolul asta.PLus ca nu le am cu makaiajul.Asta e clar ca ma va makia cineva.Am avut pana acum doua tentative:una nashpa, si a doua super, dar mai vreau sa incerc si altceva... Bebe este bine, multumesc de intrebare, creste precum Fat-Frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , spre mandria noastra! Ma mai uit si pe linkurile voastre, poate ma mai luminez oleaca. Daca cunoasteti vreo makioza bengoasa, dati-mi de stire, ca ii dau intalnire (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Si inca o data multumesc pt urari... EDITAT intra aici si daca nu iti place ce vezi........ Este cea mai tare de la noi!!! Uite te la sectiunea Cannes sa vezi pe cine a machiat!!!! This post has been edited by ala80: Mar 23 2007, 07:33 AM
Reason for edit: reclama!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:21 PM |
|