![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa cate dintre voi faceti miscare asa constant si cam ce faceti.
Aerobic , Fitness , Jogging , TaeBo , etc ? Eu vreau sa ma apuc de ceva dar nu prea stiu de ce . In orice caz musai tre sa fac ceva ca de la atatea ore de stat pironita aci in fata compului deja imi troznesc toate incheieturile mai rau ca unei babe. Deci fetele de ce sport ne apucam? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
QUOTE So, revenind la sport , fetele din Timi, cine vine cu mine la Beauty Center??? Seara, dupa ora 5-6, de 3 ori pe saptamana? Ca moi are vreo 10 kile de aruncat la gunoi (ca sa nu zic ca ar fi 15). la cre beauty center?Ala de pe langa strada Cetatii?intri de pe Cetatii pe o straduta mai mica?Ala are si aquagim,si solar si masaj si tot ce trebuie,dar am auzit ca instructoarele de acolo sunt tare aiurite. Despre ala vorbesc. Are tot ce trebuie si acum l-au si renovat. Eu am fost acolo anul trecut si mi-a placut. E numai pt fete, e foarte curat, poti sa faci o groaza de chestii (desi eu am mers doar la fitness si la innot). Instructoarele de la fitness mi s-au parut ok. (la aerobic nu am fost) Ma rog, iti faceau un program personalizat, in functie de ce probleme aveai, iti aratau cum sa lucrezi corect, iti raspundeau la intrebari. Ce sa zic?. Mie mi s-a parut ok. Chiar ieri am fost la prima sedinta de fitness de anul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 12:04 PM |
|