![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut acest procedeu acum 3 ani la un cabinet stomatologic dar rezultatul nu a fost cel asteptat. As dori sa-l repet dar as dori si alte pareri. merci
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
Bubulina: 3. important e ca dintii sa fie curati dupa ce ii speli, la fel si spatiile interdentare. aia cu timpul nu e standard, depinde cu ce frecventa se
misca periuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu dau ff repede din mana si atunci timpul scade considerabil. Daca abia te misti - petreci mai mult timp dand din manuta. 2. culoarea dintilor variaza de la individ la individ si chiar de la dinte la dinte la aceeasi persoana. nu are nici o legatura sanatatea cu nuanta dintelui. 1. spala-te cu ce iti place, important e sa aiba fluor. Geoo: e cam greu sa faci ceea ce ti-ai propus... pt spatiile interdentare exista floss sau dus bucal. banuiesc ca la asta te-ai referit, nu-mi dau seama ce intelegi prin "interiorul maselelor". Katy: daca asa ti-au spus chirurgii poate ca au dreptate. poate ar fi o solutie sa scoti o pereche de premolari si sa faci loc caninilor. oricum fara extractie si aparat ortodontic nu prea vad solutie |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 45 Joined: 20-March 07 Member No.: 1,370 ![]() |
Bubulina: 3. important e ca dintii sa fie curati dupa ce ii speli, la fel si spatiile interdentare. aia cu timpul nu e standard, depinde cu ce frecventa se misca periuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu dau ff repede din mana si atunci timpul scade considerabil. Daca abia te misti - petreci mai mult timp dand din manuta. 2. culoarea dintilor variaza de la individ la individ si chiar de la dinte la dinte la aceeasi persoana. nu are nici o legatura sanatatea cu nuanta dintelui. 1. spala-te cu ce iti place, important e sa aiba fluor. Geoo: e cam greu sa faci ceea ce ti-ai propus... pt spatiile interdentare exista floss sau dus bucal. banuiesc ca la asta te-ai referit, nu-mi dau seama ce intelegi prin "interiorul maselelor". Katy: daca asa ti-au spus chirurgii poate ca au dreptate. poate ar fi o solutie sa scoti o pereche de premolari si sa faci loc caninilor. oricum fara extractie si aparat ortodontic nu prea vad solutie Merci mult dar imi este frica!Am niste dinti asa de problematicii....Si cu aparatul iti dai seama cum asi arata la sedinte? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) toti se vor uita la mine ca la extraterestru cu aparat dentar la varsta asta.Chiar nu stiu ce o sa fac! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:31 PM |
|