![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi incepe f curand munca..de data asta ceva nou..in prezenta unor oameni tineri ca si mine..sef-barbat, colega-femeie...si eu..
Ce imi spuneti?normal jeans- plover..sau costum?dupa care tre sa va spun sunt adepta sportului.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
sa-ti povestesc cum am obtinut eu un job la care nu prea-mi venea nici sa visez..am aplicat frumos, ca toata lumea..tinuta trebuie evident sa fie sobra, mai ales in domeniul financiar...si cand zic tinuta, nu ma refer numai la haine, ci si la modul cum te porti acolo, cum vorbesti, cum iti asezi haina...toate detaliile astea conteaza cand sunt multi candidati cu pregatire asemanatoare...mai intai am dat un test psihologic, apoi am avut o discutie cu o persoana din hr sa ma cunoasca...apoi cu dir economic, evident pe teme profesionale...nu mi-au dat test, ci numai o discutie pe diverse cazuri...conteaza foarte mult ce experienta ai, ce si pe unde ai mai lucrat, cat ai stat pe la firme....testul psiho si discutia profesionala au durat cam 3 ore...apoi m-au chemat in alta zi la un alt interviu de 3 ore, in care am discutat cu dir financiar si cel de hr...toate discutiile s-au purtat in engleza...acum ai grija si spre ce tintesti, cat de stresant e mediul de lucru, incearca sa afli cat mai amanuntit ceea ce urmeaza sa faci acolo, ce asteapta de la tine, nu cumva sa te trezesti acolo ca nu te descurci..la interviu sa apri calma si stapana pe situatie, trebuie sa-i faci pe ei sa te vrea, sa le lasi impresia ca daca ei nu te vor, oricum te vor alte firme...chestia asta trebuie sa le-o sugerezi subtil, nicidecum sa le-o zici in fata :P..in rest, bafta..daca mai ai intrebari, sunt p-aci
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 02:05 PM |
|