IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce parere aveti de suvite?!, ....nu stiu ce sa fac ....
geoo
post Mar 23 2007, 11:43 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

ma lupt de trei ani cu o schimbare de look!!! prin alte cuvinte mi-e frica sa fac vre-o modificare!
am incercat atunci niste suvite, dar m-am dus la cel mai tare coafor din oras doar cu ideea ca vreau suvite, m-am lasat pe mana "stilistului" si dupa o durere sfasietoare pt fiecare suvita de 30 cm trasa prin casca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am trezit BLONDA (eu fiind satena relativ inchis). corect, aveam suvite, atat de multe incat practic parca ma vopsisem integral!!! Nu spun ce soc am avut!!
De atunci nu mi-a mai trebuit, insa cu gandul stau mereu la "ceva".
As vrea o culaore de baza, cu niste suvite de mai multe tonuri....uffff....daca ma duc explicand asa ma trezesc iar o varza murata!
Daca aveti poze cu tunsori faine, cu suvite care sa evidentieze volumul (duc lipsa de volum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) orice, aveti mila.....

(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/HPIM2032.jpg)

dupa cautari disperate, am ajuns la concluzia ca nu am nici o poza recenta cu coama mea! Asta e de la revelion (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) culoarea e aceeasi lungimea e alta....ceea ce ii da o forma....nedefinita!!! HELP
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Mar 24 2007, 12:50 AM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Geeeo... nu e bine sa iti pui poza pe un forum public... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Suvite.. sincer, cele mai faine suvite le-am vazut la o doamna din Grecia care nu si le facuse insa in Romania; pe tine te-ar prinde nuante de roscat inchis, altfel o sa fie ceva contrast cu sprincenele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ca sa scapi de lipsa de volum: tunsoare in scari, filata fin si renunta de tot la balsam si masca de intretinere (daca folosesti asa ceva). Produsele astea pleostesc firul de par subtire (si eu sint in aceeasi situatie, par fin subtire rau si fara volum).
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
geoo   Ce parere aveti de suvite?!   Mar 23 2007, 11:43 PM
Diana   Geeeo... nu e bine sa iti pui poza pe un forum pub...   Mar 24 2007, 12:50 AM
ioannaraluka   Poate nu asta e ideea ta de suvite, dar poate iti ...   Mar 24 2007, 10:46 AM
kalua   Din cate stiu eu numai suvitele blonde dau parului...   Mar 24 2007, 11:04 AM
divi2007   eu am avut suvite arata bine cam 2 luni asta deoar...   Mar 24 2007, 11:49 AM
geoo   diana, :magindesc: am ajuns sa am atata incredere...   Mar 24 2007, 02:27 PM
Diana   Poza nu am, insa iti spun ca arata ... cum sa desc...   Mar 24 2007, 02:30 PM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 08:37 PM