![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Iata problema mea:
de doi ani jumate detin doua modeste magazinase (buticuri) cu haine pt domnisoare si doamne! De doi ani jumate ma lupt cu birocratii care se schimba si se anuleaza reciproc! Tocmai termin jurnalismul, deci tot ce tine de marketing, contabilitate etc. le-am invatat din drum! O intrebare am: mai lucreaza cineva in acelasi domeniu? Imi poate raspunde si mie cineva avizat (sau chiar nu) daca mai suntem obigati sa folosim monetare?!?! Dilema vietii mele! Nu stiu cum va descurcati voi, restul; dar eu am nevoie de un de grup de sustinere! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 23-February 07 Member No.: 1,244 ![]() |
Iata problema mea: de doi ani jumate detin doua modeste magazinase (buticuri) cu haine pt domnisoare si doamne! De doi ani jumate ma lupt cu birocratii care se schimba si se anuleaza reciproc! Tocmai termin jurnalismul, deci tot ce tine de marketing, contabilitate etc. le-am invatat din drum! O intrebare am: mai lucreaza cineva in acelasi domeniu? Imi poate raspunde si mie cineva avizat (sau chiar nu) daca mai suntem obigati sa folosim monetare?!?! Dilema vietii mele! Nu stiu cum va descurcati voi, restul; dar eu am nevoie de un de grup de sustinere! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Monetarele nu mai sunt obligatorii, dar este obligatoriu ca toti banii din registrul de casa sa ii si ai in casierie. Amenda este foarte mare. La orice iti spune garda intreaba-i ca este articolul de lege pe care l-ai incalcat si nu te sfii sa il verifici chiar in prezenta lor.Deseori ai mari surprize , ei se axeaza pe cateva chestii si numai pe acestea amendeaza . Iti pot sta la dispozitie si cu alte informatii , macar asa sa ne ajutam intre noi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 01:30 PM |
|