IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pregatirea si sustinerea unei prezentari
angeldust
post Mar 24 2007, 06:45 PM
Post #1

Musafir

Avand in vedere ca la mine se apropie sustinerea lucrarii de licenta, ma gandeam ca ar fi bine sa avem un topic despre sustinerea unei prezentari, in care cele din voi care ati mai facut asta m-ati putea ajuta cu niste idei si sfaturi.

Pentru mine este oarecum o premiera, in afara de doua examene orale la Bac nu am mai trecut prin experienta asta si recunosc ca am oareshce emotii. Nu sunt deloc timida din fire, dar daca trebuie sa vorbesc in public si stiu ca toate privirile sunt atintite spre mine si ceea ce spun are consecinte importante pentru mine, mi se cam taie rasuflarea. Am si traume din copilarie la capitolul asta. Tin minte ca in clasa a VII-a, dupa ce m-am intors de la o olimpiada pe tara si profii mei erau foarte mandri de mine, au organizat un careu ad-hoc, si m-au pus pe nepregatite sa tin un dicurs. Mama ce mai imi tremura mana pe microfon si simteam ca se invarte tot cu mine, habar nu am ce am spus ca am gandeam doar sa termin mai repede sa plec de acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Deci, astept ceva sfaturi pentru invingerea fobiei cu vorbitul in public si alte sfaturi pentru o prezentare reusita.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
fortelady
post Mar 25 2007, 02:06 PM
Post #2

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) daca mai ai intrebari, baga, ca de aia sunt pe aici.
suntem cam in acelasi domeniu deci procedura de licenta e similara...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 06:33 AM