IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Vacanta de Paste in Germania
kale
post Mar 26 2007, 04:16 PM
Post #1

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

..m-am gandit sa fac pastele in Germania, prin urmare mi-am luat bilket de avion si caut de zor cazare pe 3 zile..ce informatii credeti ca mi-ar fi utile inainte de plecare , asa incat sa nu ma trezesc acolo ca nu stiu de capul meu ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
kale
post Mar 26 2007, 08:43 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

bine v-am regasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

voi ateriza la Dortmund pe data de 7 aprilie si vreau sa-mi petrec ziua respectiva prin acest oras...urmatoarele doua zile la Koln..ma intereseaza sa stiu cum pot ajunge din aeroportul din Dortmund in centrul orasului, care magazine merita vizitate si cam ce program au sambata...apoi, seara , in jur de ora 22 vreau sa ajung in Koln, unde sper sa-mi rezerv pana atunci camera la hotel pt 3 nopti...si daca ma poti ajuta cu cateva repere ( chestii de vazut / vizitat, locuri faine unde sa mananca etc...)

merita sa inchiriez o masina pt aceste 3 zile sau mai bine sa folosim mijloacele de transport in comun ? suntem 6 persoane si e destul de greu de gasit o masina pt toti..mai ramane varianta sa inchiriem 2 masini mai mici
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 09:54 PM