IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Mamelor, cat timp liber aveti pentru voi?
kalua
post Oct 13 2006, 06:35 PM
Post #1

Musafir

Am citit un studiu din care reiesea ca o mama, casnica, cu doi copii mici munceste acasa 12 ore.
Mai toate mamele cu serviciu au maxim o ora pe zi timp pentru ele insele, in jur de 20% spun ca nu le ramane deloc timp pentru propriile activitati.

Cum e la voi?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
sylvia_31
post Mar 26 2007, 09:00 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

timp liber pentru mamele cu copii mici ? exista asa ceva ?!!
glumesc, evident ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si totusi, mie mi-a venit destul de greu pentru ca sunt single parent pentru fetita mea, de la varsta de 2 ani, cand taticul si-a luat lumea-n cap si-a plecat. stiu ca-n situatia mea mai sunt destule femei in Rom., din nefericire. Dar, dupa cum vedeti, ne descurcam.
acum, la 6 ani, e mai usor, chiar imi mai gasesc timp si pentru mine.
trezitul de dimineata imi pune nervii la incercare chiar de la prima ora, in fine, reusim dupa lupte seculare (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) , ne-mbarcam in masina si ...catre gradi'. O las acolo, apoi o tai repede la serviciu. Cand reusesc, mai fac o tura de cumparaturi, de mancare in special, in timpul programului, daca nu, dupa...Dupa-amiaza o mai eu, dar nu totdeauna, ma mai ajuta si tata .
De 2 ori pe saptamana merg cu ea la dans sportiv, care se termina pe la 8 seara, asa ca ajungem acasa in jur de 8.30. In serile astea nu mai reusesc sa fac mare lucru in casa, trebuie sa am mancarea pregatita cu o zi inainte. Pe la 10, 10.30 cel tarziu se da stingerea, cel putin pentru ea.
Sambata si duminica in schimb, imi iau revansa, sigur imi fac timp si pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Mamelor, cat timp liber aveti pentru voi?   Oct 13 2006, 06:35 PM
pescarush   la mine? dezastru. stiu ca trebuie sa schimb ceva,...   Nov 5 2006, 03:38 AM
cecylly   hai sa ma plang si eu dimineata incepe la ora 6 ca...   Nov 6 2006, 04:34 PM
fortelady   cecylly, nu poti sa le combini ? de genul "pl...   Nov 6 2006, 04:51 PM
kalua   cecy, metoda sugerata de forte e foarte buna. Si m...   Nov 6 2006, 08:09 PM
pescarush   astept si eu vremurile alea cand voi putea iesi se...   Nov 9 2006, 05:12 AM
dana_ada   wow,sunt ingrozita,chiar asa greu e la voi?eu sunt...   Dec 7 2006, 07:48 PM
kalua   dana_ada, se pare ca intr-adevar esti una dintre p...   Dec 7 2006, 08:12 PM
fortelady   dana ada, bravo tie ca reusesti! se pare ca ai...   Dec 7 2006, 09:32 PM
dana_ada   e drept kalua,sunt casnica,dar nu ma intelege gres...   Dec 7 2006, 09:42 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th July 2025 - 05:21 AM