![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
..m-am gandit sa fac pastele in Germania, prin urmare mi-am luat bilket de avion si caut de zor cazare pe 3 zile..ce informatii credeti ca mi-ar fi utile inainte de plecare , asa incat sa nu ma trezesc acolo ca nu stiu de capul meu ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De Dortmund si Köln putin iti pot spune, eu locuiesc in München.
Aici poti vedea cum ajungi de la aeroport in oras. Magazinele sunt, din pacate, cele de peste tot. Interesant este H&M-ul. Magazinele sunt deschise pana la 8 seara. Duminica si luni vor fi inchise. Singura chestie care mi-a ramas mie in minte din Köln este domul si am vizitat tot ce se poate vizita. Cel mai bine te ajuta Google, baga Cologne si sightseeing (sau ceva asemanator) si-ti vin nenumarate site-uri. De baut se bea acolo neaparat bere kölsch (asa ceri: ein Kölsch - a se citi kölsh), asta-i specialitatea lor. Ah! Masina nu va trebuie daca vreti sa ramaneti in oras, mijloacele de transport in comun va duc peste tot. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:05 PM |
|