![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
..m-am gandit sa fac pastele in Germania, prin urmare mi-am luat bilket de avion si caut de zor cazare pe 3 zile..ce informatii credeti ca mi-ar fi utile inainte de plecare , asa incat sa nu ma trezesc acolo ca nu stiu de capul meu ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
noi ne gandisem la un vw touran cu 7 locuri, costa cam 180 euro pt 3 zile...in koln vreau sa merg pe jos peste tot, adica sa las masina in parcarea hotelului....ideea pt care ne gandisem sa luam masina se baza pe faptul ca tb sa ajungem de la aeriportul din dortmund in dortmund, sa vizitam si orasul asta, apoi seara sa mergem in koln..si sa nu depindem de trenuri...acum eu am gasit un site cu trasnportul in comun, dar am vazut ca-s destul de scumpe biletele ..in plus, marti dimineata am avion la 8, prin urmare tb sa fiu foarte devreme in aeroport..de la koln la dortmund sunt cam 100 km , nu ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:06 PM |
|