![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mi-am propus sa ma las cat mai curand.....dar stiti si voi cum e "las ca de maine"
Mi-e asa o ciuda ca anul trecut prin martie m-am lasat asa fara prea mare efort(m-a tinut 6 luni!!! ) , am avut atunci o problema de sanatate si mai mult de panicata m-am lasat. Mi-a fost greu 2-3 zile dupa care din ce in ce mai usor . Acum depinde si ce tip de fumator esti. Eu de ex fumez apropae un pachet pe zi , uneori mai mult . Dimineata primul lucru fumez nu manc si daca nu fumez o tigara inainte sa ma culc parca nu pot sa dorm ,...... de machit machesc destul de des si unde e vinul apare si tigra stiti cum e. In concluzie mi-e foarte greu sa ma las fara o motivatie f puternica cum a fost atunci problema de sanatate.Dar VREAU!!! Si cum o sa prind o perioada mai linistita asa, o sa incerc sa ma las din nou. Cornelia iti doresc succes si stiu sigur ca o sa reusesti daca vrei :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:58 AM |
|