![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ma lupt de trei ani cu o schimbare de look!!! prin alte cuvinte mi-e frica sa fac vre-o modificare!
am incercat atunci niste suvite, dar m-am dus la cel mai tare coafor din oras doar cu ideea ca vreau suvite, m-am lasat pe mana "stilistului" si dupa o durere sfasietoare pt fiecare suvita de 30 cm trasa prin casca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am trezit BLONDA (eu fiind satena relativ inchis). corect, aveam suvite, atat de multe incat practic parca ma vopsisem integral!!! Nu spun ce soc am avut!! De atunci nu mi-a mai trebuit, insa cu gandul stau mereu la "ceva". As vrea o culaore de baza, cu niste suvite de mai multe tonuri....uffff....daca ma duc explicand asa ma trezesc iar o varza murata! Daca aveti poze cu tunsori faine, cu suvite care sa evidentieze volumul (duc lipsa de volum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) orice, aveti mila..... (IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/HPIM2032.jpg) dupa cautari disperate, am ajuns la concluzia ca nu am nici o poza recenta cu coama mea! Asta e de la revelion (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) culoarea e aceeasi lungimea e alta....ceea ce ii da o forma....nedefinita!!! HELP |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
nu geoo... doamne fere, n-am eu bani de vopsit la bucuresti! eu ziceam ca stilistul care ma facea pe mine inainte a plecat la bucuresti. eu o sa ma tund aici la mine in orash... la un tip care a facut aceeasi scoala cu el.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nu geoo... doamne fere, n-am eu bani de vopsit la bucuresti! eu ziceam ca stilistul care ma facea pe mine inainte a plecat la bucuresti. eu o sa ma tund aici la mine in orash... la un tip care a facut aceeasi scoala cu el. aha, intelesa-i! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mie imi este frica sa ma duc oriunde, din cauza asta tot caut recomandari si poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
wow, super ce am vazut pe aici in materie de suvite.
Si mie imi plac f mult,dar tb avut mare grija.Eu an de zile m-am facut suvite,iar acum 2 ani am fost la coafor sa-mi faca ceva la par, ca nu-mi mai palce deloc.Voiam o nunatare pe tente naturale, sa schimb putin loock-ul Suvitele astea la nesfarsit mi-au cam deteriorat parul.Ajunsesem sa nu mai am volum sus, ci la varfuri,iar parul era cam ars.Dar cu toate astea imi plac la nesfarsit. Am fost atena cu suvite blonde, roscata cu suvite blonde, roscata cu suvite de un alt rosu,dar si blonda.Am avut o graoza de nuante de suvite, dar m-as face iarasi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:34 AM |
|