![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce sa spun, desi am 20 de ani, de mica (de pe la 14 ani asa) am tras catre barbati mult mai in varsta decat mine. Mi se pare mult mai ok, probabil si din cauza ca cei de-o seama cu mine mi se pare ca n-au ce-mi arata sau oferi. Si aici fac referire atat la domeniul spiritual cat si la cel material. Nu-mi place sa nu existe un loc in care sa fie doar ei doi, iar in cazul celor tineri e mai greu... ca ei inca locuiesc cu parintii care se uita stramb, etc.
Acum, spre exemplu sunt pur si simplu fascinata de un tip cu 8 ani mai mare. Pe langa faptul ca nu-si arata varsta mai are si o cariera de invidiat (din pacate nu in Romania si din pacate pleaca intr-o saptamana). Poate suna prostesc si poate ca la 20 de ani se accepta sa te arunci cu capul inainte fara sa gandesti prea mult si e frumos! Nu stiu inca ce se intampla cu persoanele mai inaintate in varsta care o fac, totusi... nu cred ca mai e la fel de fun. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:22 PM |
|