![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 45 Joined: 20-March 07 Member No.: 1,370 ![]() |
Ma casatoresc pe 7iulie 2007 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) am avut cununia civila(noi locuim in olanda)dar nunta o vreau in romania!Si sunt atat de multe traditii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca nici nu le stiu si ma apuca groaza cand ma gandesc ca fiecare la nunta incepe sa zica nu asa fa asa si eu nu stiu.imi poate da si mie cineva cateva ideei? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) poate cineva care a avut nunta de curand sau mai de mult si isi aminteste traditiile si in ce moment.de ex.eu nu stiu nik ce se intampla de acasa la nasi,biserica si restaurant.Perioada asta ma omoara.Nici nu mai pot dormi noaptea de ganduri.uffff VA ROG AJUTATI-ma (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
sa iti traiasca baietelul si sa se faca un voinic!multumesc pentru urari!hai sa iti raspund eu din ce mai stiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :
-mireasa incerca sa dea baticul jos...pentru ca baticul e simbolul femeii maritate,iar ea lasa fetele...si trece in grupul femeilor cu familie...incercand sa dea baticul la o parte,vroia sa mai raman un pic"fata" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .voalul tau se pune apoi la o fata necasatorita...mie mi-a pus nasa o esarfa pe cap,ca eu nu am vrut batic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) -din ce stiu eu...in religia crestin ortodoxa,e obligatoriu ca nasii sa fie casatoriti religios,adica in fata lui D-zeu...asa ca vezi ce faci,sa nu te trezesti la biserica cu surprize.se mai poate sa naseasca tata cu fiica,mama cu fiu,dar necasatoriti nu am auzit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) -cand se termina slujba,se arunca cu bomboane,orez...semn de bunastare...chiar si cu petale de trandafiri...semn de viata frumoasa...dar intereseaza-te ca sunt niste chestii,imi scapa cum se numesc ce se cumpara gata facute...sunt ca niste pungute de voal cu bomboane,cu grau,orez in ele...eu am facut pentru prietena mea asa ceva,la nunta mea nu am mai avut timp...din nou iti spun,atentie,ca sunt preoti ce nu accepta sa le faci mizerie in biserica sau pe scari,aruncandu-le asa pur si simplu...daca sunt in pachetel e altceva,ca le poti aduna repede...si in plus sunt si mai dragute:) -jucatul acela al gainii l-am vazut si eu ,dar asa cum l-am vazut mi s-a parut un pic grotesc...venise o chelnerita de la restaurant cu o gaina din care curgeau niste zemuri...si zicea ceva acolo destul de obscen...mai mult kiar s-a suit cu picioarele pe masa nasilor si dansa acolo ca sa ii dea nasul bani...iar ei,saracii,destul de finuti...nu stiau ce sa faca si unde sa se ascunda sa nu curga zeama din gaina aia pe ei... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...asa ca eu,ca sa nu am surprize din astea am renuntat... asa ca ia notite!:) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 45 Joined: 20-March 07 Member No.: 1,370 ![]() |
La noi bomboanele se arunca cand se inconjoara masa, iar orezul se arunca la iesirea din biserica. La iesirea din biserica poti sa inchiriezi 2 porumbei, pe care le dai drumul.Ei se intorcla cei de la cine i-ai luat. Baticul i se trage miresei, de 3 ori, dar nu stiu ce inseamna.Era ceva legat de copii parca. La legatoare, dupa ce termina ce au de facut cu mireasa, este randul nasei sa se aseze pe scaun, iar mireasa ii da un sapun si ii toarna un pahar cu apa peste maini; apoi ii da prosopul ca sa se stearga. Cand torni paharul, trebuie sa-l torni pe tot odata. Apoi se aseaza soacra mare, si faci la fel ca la nasa. Da porumbei am deja 50 (IMG:style_emoticons/default/322.gif) dar asa cum a zis Zibba va trebuii saintreb preotul daca pot arunca cu ceva sa nu se supere.Are vreo semnificatie asta cu tot paharul odata?pupici multi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:44 AM |
|