![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 18-December 05 From: Terra Member No.: 114 ![]() |
nu cred ca as putea insela, daca s-ar intampla mi-as asuma greseala, i-as spune, probabil ca ne-am desparti, insa n-as putea sa traiesc cu sentimentul de vinovatie, nu as putea sa-l mai privesc in ochi.
Si oricum dc ajung sa insel ceva nu mai merge clar era nevoie de o schimbare .... ih ce grea e viata asta... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
deci: am inselat persoana cu care aveam o relatie de 3 ani si ceva, conjunctura a fost cam ca cea descrisa in deschiderea topicului (o simpla aventura de o noapte)
nu i-am spus, nu s-a aflat, relatia a mai tinut 8 luni (nu m-am mai putut atinge de el in timpul asta), ne-am despartit prieteni foarte buni (acum dupa 4 ani inca mai iesim aproape lunar la o cafea)! Concluzia: nu l-as fi inselat niciodata daca totul ar fi fost sanatos intre noi: relatia era moarta de mult timp insa ironic inca il mai iubeam insa nu puteam sa ma despart de el (obisnuinta, sentimente, planuri de viitor etc!), insa cu prima ocazie nefiind atat de rationala s-a intamplat ceva care era sa ma bantuie atat de tare incat practic m-a obligat sa rup totul! Mi-am facut-o inconstient din dorinta arzatoare de a incheia o relatie fara viitor, insa era o relatie cu o persoana pe care culmea o respectam foarte mult! Sa nu credeti ca eu doar m-am distrat! NOPE am suferit de fiecare data cand ma atingea, ma distrugea ideea, mi-am primit pedeapsa cu varf si indesat (m-am maturizat intre timp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) NA digerati asta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 11:24 PM |
|