IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Iubitule, te-am inselat!, Sinceritate la extrem; spui sau nu?
Sondaj despre inselat
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 85
Guests cannot vote 
angeldust
post Mar 1 2006, 04:56 PM
Post #1

Musafir

Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.

Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte.

Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
iubi_rea
post Feb 15 2007, 05:17 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Terra
Member No.: 114

nu cred ca as putea insela, daca s-ar intampla mi-as asuma greseala, i-as spune, probabil ca ne-am desparti, insa n-as putea sa traiesc cu sentimentul de vinovatie, nu as putea sa-l mai privesc in ochi.
Si oricum dc ajung sa insel ceva nu mai merge clar era nevoie de o schimbare ....

ih ce grea e viata asta... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
geoo
post Mar 30 2007, 06:03 PM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

deci: am inselat persoana cu care aveam o relatie de 3 ani si ceva, conjunctura a fost cam ca cea descrisa in deschiderea topicului (o simpla aventura de o noapte)

nu i-am spus, nu s-a aflat, relatia a mai tinut 8 luni (nu m-am mai putut atinge de el in timpul asta), ne-am despartit prieteni foarte buni (acum dupa 4 ani inca mai iesim aproape lunar la o cafea)!

Concluzia: nu l-as fi inselat niciodata daca totul ar fi fost sanatos intre noi: relatia era moarta de mult timp insa ironic inca il mai iubeam insa nu puteam sa ma despart de el (obisnuinta, sentimente, planuri de viitor etc!), insa cu prima ocazie nefiind atat de rationala s-a intamplat ceva care era sa ma bantuie atat de tare incat practic m-a obligat sa rup totul!
Mi-am facut-o inconstient din dorinta arzatoare de a incheia o relatie fara viitor, insa era o relatie cu o persoana pe care culmea o respectam foarte mult!
Sa nu credeti ca eu doar m-am distrat! NOPE am suferit de fiecare data cand ma atingea, ma distrugea ideea, mi-am primit pedeapsa cu varf si indesat (m-am maturizat intre timp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
NA digerati asta!

+Quote Post

Posts in this topic
angeldust   Iubitule, te-am inselat!   Mar 1 2006, 04:56 PM
Szimcsi   Eu nu i-as spune niciodata. Ce nu stie nu are cum ...   Mar 1 2006, 05:02 PM
leo   <...   Mar 3 2006, 12:22 AM
northstar   bey,fahnelle,tu ai devenit din dinozaur ,brontoz...   Mar 3 2006, 12:28 AM
Fahnell   bah eu am iubit nebuneste la 17 ani da . alergam t...   Mar 3 2006, 12:31 AM
medeea2004   <...   Mar 3 2006, 12:58 PM
vad_voci   north..hartzuire, viol psihic..prin preajma..tinut...   Mar 3 2006, 01:04 PM
northstar   :morderis: :morderis: :morderis: :morderis: ...   Mar 3 2006, 01:37 PM
blondina   Daca m-a insealat prefer sa nu imi spuna,pentru ca...   Mar 3 2006, 01:58 PM
vad_voci   cred ca mergi prea departe :)   Mar 3 2006, 02:04 PM
northstar   blondy,nu te baza niciodata pe ce spun altzii...   Mar 3 2006, 02:14 PM
Ada  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2025 - 11:24 PM